SBS6 komt met nieuwe realityshow De Bondgenoten

De Bondgenoten - SBS6
De Bondgenoten is vanaf dit najaar te zien op SBS6 (afb. Talpa)

Vanaf dit najaar is er op SBS6 een nieuwe dagelijkse realityshow te zien: De Bondgenoten. Dit programma zal de opvolger zijn van Een jaar van je leven, dat waarschijnlijk (voorlopig) geen vervolg krijgt.

Eigenlijk dekt de omschrijving realityprogramma niet de lading van wat De Bondgenoten precies is. Ja, in het nieuwe programma verblijven vijftien deelnemers samen op een luxe locatie net als bijvoorbeeld in De gouden kooi of Big Brother, maar het draait ook om het spelen van spellen. De kandidaten zullen het in trio’s tegen elkaar opnemen in de spellen en opdrachten met als doel om de meeste punten te scoren. Aan het eind van de maand nemen vervolgens de bondgenoten van het winnende team het tegen elkaar op, want slechts één van hen kan ervandoor gaan met de prijs van € 100.000.

Elke maand nieuwe deelnemers

Aan het eind van elke maand verlaten twee spelers het spel. De winnaar is er daar één van, maar er wordt ook afscheid genomen van iemand uit het team dat het slechtste heeft gepresteerd in de spellen, helaas met lege handen. Deze twee worden elke maand vervangen door twee nieuwe deelnemers. De teams worden dan opnieuw gevormd en het spel begint weer vanaf nul. Zou jij wel één van deze deelnemers willen zijn? Dan heb je geluk, want Talpa is nog op zoek naar kandidaten die “sterk, slim – of allebei” zijn. Opgeven kan via deze link.

Geniet je toch liever van dit programma terwijl je lekker thuis op de bank zit? Dan zie je De Bondgenoten vanaf dit najaar in de vooravond bij SBS6.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*