Nieuw seizoen The Masked Singer begint bijna

The Masked Singer
Presentator Ruben Nicolai en het panel van The Masked Singer (afb.: RTL)

The Masked Singer is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste hits van RTL. Het goede nieuws voor de fans is dat het nieuwe seizoen er bijna is. Nog een week wachten en dan is The Masked Singer weer terug op de buis.

The Masked Singer was voor RTL al tijdens het eerste seizoen in 2019 een succes. Sindsdien zijn de kijkcijfers nog hoger geworden, dus het is niet gek dat we inmiddels toe zijn aan het vierde seizoen. Overigens scoorde het derde seizoen ondanks de hoge kijkcijfers wel iets minder dan het tweede, dus de vraag is hoe die cijfers zit dit seizoen gaan ontwikkelen.

Weinig veranderingen in nieuw seizoen The Masked Singer

In het nieuwe seizoen kunnen we tien afleveringen lang allemaal weer raden welke BN’ers er achter de maskers schuil gaan. Ook in de studio gaan ze natuurlijk weer op zoek naar de identiteit van de zangers en zangeressen. Net als in de vorige seizoenen bestaat het panel ook deze keer weer uit Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Gerard Joling en Buddy Vedder. Daarnaast is Ruben Nicolai terug al presentator.

Wat ook hetzelfde blijft, is de terugkeer van een special met oud en nieuw. Of deze middenin het reguliere seizoen valt is nog niet duidelijk. We weten dat er tien afleveringen zijn en als deze zoals normaal elke week verschijnen, zou de laatste aflevering op 6 januari zijn. Of de laatste aflevering van seizoen vier inderdaad begin 2023 te zien is en of de oudjaarsspecial ervoor zorgt dat er misschien een week van The Masked Singer verschoven wordt, is nog onbekend.

De deelnemers van The Masked Singer 2022

Inmiddels is ook duidelijk wat voor karakters we dit jaar kunnen zien op het podium. In The Masked Singer 2022 doen veel dierlijke karakters mee, zoals Olifant, Panda, Flamingo en Pinguïn. Niet alle personages zijn gebaseerd op dieren. Zo doen ook Ridder, Joker en Zeemeermin mee. Maar welke BN’ers gaan achter deze karakters schuil? Dat zien we in het nieuwe seizoen van The Masked Singer.

The Masked Singer 2022 is vanaf vrijdag 4 november om 20.00 uur elke week te zien op RTL4.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*