Netflix komt met nieuwe seizoenen van Heartstopper

Heartstopper
Nick en Charlie in Heartstopper (afb. Netflix)

Fans van de recente Netflixhit Heartstopper kunnen hun hart ophalen: het blijft niet bij één seizoen voor deze serie. Sterker nog, er is inmiddels bekend dat er niet één, maar twee nieuwe seizoenen gemaakt zullen worden.

Heartstopper was meteen een hit

Vorige maand verscheen het eerste seizoen van Heartstopper op Netflix. Deze serie gaat voornamelijk over de opbloeiende liefde tussen schoolgenoten Nick en Charlie. Het verhaal werd een hit en de serie kreeg unaniem lovende kritieken. Niet gek dus dat al sinds de release fans heel duidelijk maken dat ze vinden dat er een tweede seizoen moet komen.

Heartstopper is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Alice Oseman. Deze bestaat uit meerdere delen en alleen het eerste deel van het verhaal is gebruikt voor de serie. Er zijn dus nog meer verhalen te vertellen en nu weten we dus dat dat ook echt gaat gebeuren.

Nog weinig duidelijk over nieuwe seizoen

Over de twee nieuwe seizoenen is nog weinig bekend. Als het verhaal van de graphic novel gevolgd wordt, kunnen we verwachten dat hoofdpersonages Nick en Charlie uitdagingen staan te wachten in hun relatie en dat de personages op schoolreisje naar Parijs gaan. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er voor de serie nieuwe verhalen bedacht worden. Maar de kans lijkt me klein dat het oorspronkelijke verhaal van Alice Oseman helemaal overboord gegooid wordt, aangezien zij ook schrijfster en uitvoerend producent van de serie is.

Wanneer de volgende seizoenen van Heartstopper verschijnen, is nog niet bekend.

Wil je meer weten over deze serie? Lees dan mijn review van Heartstopper.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*